Home

Wie zijn wij

Balletschool Lisette staat al 19 jaar garant voor dansplezier.

Het is onze doelstelling om op een leuke en innovatieve manier kwalitatief hoog dansonderwijs te bieden aan dansers uit Purmerend en omgeving.

Bij Balletschool Lisette geven we onze leerlingen de kans om regelmatig in een professioneel theater op het podium te staan, een fantastische boost voor het zelfvertrouwen van de dansers en een geweldige herinnering voor later.
Wie wil er nou niet deel uitmaken van onze professionele voorstellingen*?

 

*Volwassen leerlingen hebben de keus: in de basis zijn onze voorstellingen voor onze jeugdleden, als volwassen leerlingen mee willen doen, vinden we dat alleen maar leuk en zoeken we een manier om ook de volwassen enthousiastelingen te integreren in de show. Soms zal dat met een hele groep zijn, maar er kunnen ook solistenrollen voor bedacht worden.

Onze docenten zijn goed opgeleid, bij voorkeur staan er ervaren HBO-afgestudeerde dansdocenten voor de klas, of ze zijn in het bezit van een MBO-dans diploma en een aantal jaren ervaring als docent. Ons docententeam volgt daarnaast ook nog met regelmaat trainingen en bijscholingen bij diverse gerenommeerde instellingen en docenten, zowel nationaal als internationaal. Je bent immers nooit uitgeleerd.

Met ons team van zeer gekwalificeerde docenten weet je zeker dat je kwalitatief goed onderwijs krijgt.

We zijn ervan overtuigd dat wij voor jong en oud, beginners en gevorderden, voor leerlingen met een recreatief doel en voor leerlingen met ambitie tot een professionele carrière, een passend lesaanbod hebben. Niet alleen staan we bekend om de technisch sterke dansers die bij ons vandaan komen, de sfeer is minstens zo belangrijk: we richten ons op het creëren en behouden van een prettige, veilige omgeving voor de dansers, door ze van jongs af aan te leren respect voor elkaar te hebben en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen door met elkaar samen te werken.