Tapdance
Home

Tapdance

NIEUW!! Bij voldoende animo starten we binnenkort met een nieuwe groep speciaal voor beginners! Er zijn dan lessen voor 3 verschillende niveaus!

Tap-tap-tap! Er is één garantie als je met deze lessen start: je kunt niet meer stoppen je “Happy Feet” te bewegen. Onze leerlingen staan al tappend hun tanden te poetsen. In deze swingende lessen wordt er gewerkt aan techniek en dansante oefeningen en de les wordt afgesloten met een stukje choreografie. Hierbij komen de wereldwijd bekende passen en combinaties aan bod, maar ook de eigen creaties van docente Ruth Rosendaal, die tot de tapdans-top van Nederland behoort. Ruth gebruikt muziek die varieert van hedendaagse pop, tot Afrikaans en jazz en meer. Er is gewoon iets magisch aan het geluid van tapschoenen waar je zo vrolijk van wordt. Kom een proefles doen en ervaar hoe de ritmes je meeslepen.

  • Tapdance 1 basic – beginners: Geschikt voor de absolute beginner. Perfecte les voor instromers die geen enkele ervaring hebben met tapdance, of het lang geleden gedaan hebben en toch weer willen oppakken.
  • Tapdance 2 beginners – half gevorderd: Geschikt voor diegenen met enige (vrij recente) ervaring. Of als je in je jeugd lange tijd tapdance hebt gedaan, maar daarna een paar jaar niet.
    Daarnaast geschikt voor dansers die wel ervaring hebben, maar graag extra aandacht aan hun basistechniek willen schenken.
  • Tapdance 3 half gevorderd: drie of meer jaar ervaring met rhythm tap.
PROEFLES?

Docenten

Lesrooster

Donderdag – 17:30-18:30  NIEUW!!

Donderdag – 19:00-20:00

Lesgeld

Abonnement:

Betaling in één termijn: €6,75 per les.

Betaling in vier termijnen: €7,11 per les.

 

Rittenkaart: €10,00 per les.

 

Klik hier voor het volledige tarievenoverzicht.

Kledingvoorschrift

Om de lichaamshouding en het gebruik van spieren goed te kunnen controleren, wordt wijdvallende kleding afgeraden. 

  • Top, shirt of ballet pak naar keuze
  • Zwarte jazz pants of legging
  • Tap schoenen