Online lessen
Home

Online lessen

In maart 2020 stond door het coronavirus ineens ons dagelijks leven op zijn kop.
Om jullie in beweging te houden zijn wij direct gestart met live online lessen. Op dat moment dachten we allemaal dat we elkaar slechts een paar weken online zouden treffen, inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en dankzij een nieuwe lockdown wordt er nog steeds dagelijks online getraind.

 

In periodes waarin het is toegestaan om in de balletstudio’s te dansen doen we dat natuurlijk het liefst, maar tijdens een lockdown, of als je in quarantaine bent, of kun je om een andere reden niet in de balletstudio aanwezig zijn, dan is er nog steeds de mogelijkheid online mee te doen.

 

We zijn vastbesloten je te blijven inspireren en helpen verbeteren in je danstechniek, vanuit het comfort van je eigen huis. Ook als de wereld er langzaam weer iets normaler uit gaat zien is er eigenlijk geen reden om te stoppen met samen dansen vanuit onze “thuisstudio’s” en daarom gaan wij voorlopig gewoon door met de online lessen waar jullie naar vragen.

 

Alle online live lessen vinden plaats via Zoom.

 

Online lessen voor onze vaste leden

Onze vaste leden, die we ook onder normale omstandigheden wekelijks in de balletstudio’s zien, hebben met hun abonnement in tijden van lockdown of quarantaine altijd en onbeperkt toegang tot ons volledige online lesaanbod. Zij ontvangen van de betreffende docent de benodigde inloggegevens.

 

NIEUW!! Online lessen voor (nog) niet-leden

Nu is het ook voor niet-leden mogelijk deel te nemen aan ons online lesaanbod. Als niet-lid betaal je voor een losse online les €6,-.

 

Het is heel eenvoudig: selecteer een les die je wil volgen, kies een datum en betaal voor de les.

 

Zorg ervoor dat je onze Algemene Voorwaarden zorgvuldig hebt gelezen voor je een online les boekt.

 

Als je een vraag hebt, dan zijn we er voor je, mail naar info@balletschoollisette.nl en we proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.

 

We kijken er naar uit je te verwelkomen in een online les!