Home

Nieuws

Het laatste nieuws:

  • Heb jij je al ingeschreven voor schooljaar 2020-2021? VOL=VOL dus reserveer snel je plek! Het nieuwe lesrooster (per 31 augustus 2020) staat online!
  • De balletschool is op woensdag 1 juli weer geopend! De start van de zomerlessen was heel gezellig en fijn! Zien we jou ook snel tijdens de overige zomerlessen in juli en augustus??
  • Op woensdag 24 juni is er weer een persconferentie. Als het goed is horen we dan of dans- en balletscholen weer open mogen per 1 juli. Duimen jullie mee?
  • Het zomerrooster van 1 juli t/m 30 augustus staat online, je kunt NU jouw lessen reserveren!!! Wees er snel bij, want VOL=VOL en vanwege de maatregelen is er beperkt plek!
  • UPDATE Coronavirus maatregelen:
    Zolang we niet in de studio les mogen geven, zijn er lessen te volgen via livestreams en op YouTube. Wat betreft een mogelijke heropening van de studio’s houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid, check dus vooral de website van het RIVM en de Rijksoverheid. Blijf daarnaast ook onze berichtgeving op Facebook en Instagram volgen.

Nooit het laatste nieuws missen? Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je het belangrijkste nieuws ongeveer 6 tot 8 keer per jaar in je mailbox.

Ontvang jij nog niet onze nieuwsbrief?

Schrijf je dan hieronder in!