Lesrooster 2020-2021
Home

Lesrooster 2021-2022

Lesrooster 2021-2022 is rond… Je kunt je vanaf nu inschrijven!

*Leerlingen van seizoen 2020-2021 hebben voorrang op nieuwe leerlingen en hoeven uiteraard niet nog een keer inschrijfgeld te betalen.

 

 

Let’s dance and never stop!

 

Nu alles weer een klein beetje terug naar het oude normaal is, kunnen we eindelijk weer veilig binnen dansen met elkaar. Onze studio’s zijn voorzien van hele goede mechanische ventilatie, waarbij verse lucht wordt ingezogen en oude lucht naar buiten wordt afgevoerd. Er is dus geen sprake van circulatie of hergebruik van de lucht. Na elke les ontsmetten we de barre en indien van toepassing de gebruikte matjes en we verzoeken elke leerling bij binnenkomst de handen te wassen dan wel te ontsmetten.

 

Kun, of wil je niet live in de studio de les doen, maar wil je wel vanuit huis meedansen? Dat kan nog altijd! Via Zoom kun je gewoon bijblijven en lekker met de groep meedansen, wanneer dit zo uitkomt voor je.

 

Ben je al lid, dan ontvang je van je docent de benodigde inloggegevens en kun je onbeperkt deelnemen aan het volledige (online) lesaanbod.

 

Ben je nog geen lid maar wel nieuwsgierig, dan kun je je vanaf nu hier weer opgeven voor een proefles.

 

 

Het lesrooster kun je het best bekijken op een computer. Kun je het op je telefoon niet goed lezen? Download de PDF dan hier.