Lesrooster 2020-2021
Home

Lesrooster 2020-2021

Lesrooster 2021-2022 is op dit moment in de maak…. houd deze pagina in de gaten, zodra het nieuwe lesrooster online staat kan er worden ingeschreven!

 

Lesrooster 2020-2021

Welkom in een knotsgek dansseizoen 2020-2021!
Ondanks de bizarre tijd waarin wij leven, kunnen we met trots zeggen dat we jullie iedere week opnieuw volop danslessen kunnen bieden op ieder gewenst niveau, en voor jong én oud! Zo zorgen we voor de broodnodige ontspanning in deze lastige en stressvolle periode voor velen. Let’s dance and never stop!

 

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 kunnen alle leerlingen weer in groepsverband binnen dansen. Leerlingen van 18 jaar en ouder doen dat nog zoveel mogelijk met anderhalve meter onderlinge afstand, waardoor de groepsgrootte beperkt is. Maximaal 8 leerlingen in studio 2, zijn er meer leerlingen, dan splitsen we de groep op en volgt een deel de les vanuit studio 1, door middel van een tv-scherm aan de muur.

Kun, of wil je niet live in de studio de les doen, maar wil je wel vanuit huis meedansen? Dat kan nog altijd! Via Zoom kun je gewoon bijblijven en lekker met de groep meedansen, wanneer dit zo uitkomt voor je.

Ben je al lid, dan ontvang je van je docent de benodigde inloggegevens en kun je onbeperkt deelnemen aan het volledige (online) lesaanbod.

Ben je nog geen lid maar wel nieuwsgierig, dan kun je je vanaf nu hier weer opgeven voor een proefles.

 

Het lesrooster kun je het best bekijken op een computer. Kun je het op je telefoon niet goed lezen? Download de PDF dan hier.