Klassiek Ballet vanaf 5 jaar


Klassiek Ballet vanaf 5 jaarBouw zelfvertrouwen op met ballet!

Hele jonge kinderen zijn meestal vol zelfvertrouwen en heerlijk onbevangen, maar om de een of andere reden lijken ze dit te verliezen naarmate ze ouder worden.

Bij de balletlessen moedigen we de leerlingen aan onzekerheden los te laten en zichzelf te zijn in de aanwezigheid van anderen. Door middel van duidelijke instructies en vriendelijke aanmoediging zal de leerling zich snel op zijn/haar gemak voelen om nieuwe dingen uit te proberen. Wij geloven in opnieuw proberen. Het is oké om te vallen, je hoeft alleen maar op te staan en door te gaan. We proberen een omgeving te creëren waar de leerlingen zich veilig voelen en niet bang zijn om fouten te maken, aangezien we alleen kunnen groeien door vallen en opstaan. En als de leerling een nieuwe oefening onder de knie krijgt dankzij onze aanmoediging en adviezen, ervaart hij/zij het gevoel van prestatie. Dit zal zelfvertrouwen geven en het besef dat je echt iets kunt bereiken door het steeds opnieuw te proberen.

20151016_165256 - kopie.jpgOnze balletlessen zijn gebaseerd op zowel de Russische Vaganovatechniek als het systeem van de Royal Academy of Dancing (RAD). Beide lesmethodes worden wereldwijd op de meest bekende en beste opleidingen toegepast. Een combinatie van deze stijlen waarborgt een uitstekende basisopleiding. Menig leerling is doorgestroomd naar een professionele dansvakopleiding, zoals de Nationale Balletacademie, dansacademie Artez, dansacademie Codarts en MBO-dans.

Dat wil niet zeggen dat er alleen plaats is voor dansers met de ambitie er hun vak van te maken, integendeel…. bij Balletschool Lisette is iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden, aan het juiste adres en van harte welkom!


 

Ja, ik meld me nu aan voor een gratis proefles!