Ben je benieuwd naar een dansles en wil je het graag eens uitproberen? Dat kan!

Bij Balletschool Lisette mag je altijd eerst een gratis proefles komen doen. Je kunt een proefles aanvragen door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Binnen een week krijg je bericht wanneer jouw proefles plaats kan vinden. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid in de betreffende groep en bijzondere dagen als open lessen, voorstellingen en vieringen.

Bij de proefles verwachten we uiteraard nog niet van je dat je geheel conform het kledingvoorschrift gekleed bent.

Voor ballet, streetjazz, showjazz, modern en modern jazz volstaat bijvoorbeeld een legging of joggingbroek met een hemdje of shirt, kinderen op blote voeten of sokjes, (jong-)volwassenen op sportsokken.

Voor hip-hop is een joggingbroek en shirt/hemdje met indoor gympen of sneakers het handigst. Verkeerd schoeisel, dat schade aan kan brengen op onze vloer, wordt direct geweigerd.

Let er bij de keus van je schoeisel op dat het schoon is en geen witte of zwarte strepen achterlaat. 

 

Na inschrijving verwachten wij van onze leerlingen dat zij zich na maximaal één trimester volledig aan het kledingvoorschrift houden.  

Aanvragen proefles

Binnen een week ontvangt u bericht wanneer de proefles kan plaatsvinden. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid in de betreffende groep en bijzondere dagen als open lessen, voorstellingen, vieringen etc.

Hierbij verklaart aanvrager (of indien minderjarig diens verantwoordelijke ouder/verzorger) dat hij/zij bekend is met het feit dat, indien hij/zij niet akkoord is met de afschrijving hij/zij binnen 56 dagen bij zijn/haar eigen bankkantoor opdracht kan geven het bedrag terug te laten boeken.

Met het verzenden van dit formulier verklaart aanvrager (of indien minderjarig diens verantwoordelijke ouder/verzorger) kennis te hebben genomen van de Algemene voorwaarden en reglement van Balletschool Lisette en uitdrukkelijk hiermee akkoord te gaan.

Ongeveer 6 tot 8 keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief met informatie. Met onderstaande vink kunt u aangeven of u deze nieuwsbrieven wel/niet wilt ontvangen. Als u de nieuwsbrief niet wilt ontvangen, mist u mogelijk belangrijke informatie (zoals roosterwijzigingen, voorstellingsinformatie, aankondiging van evenementen op de balletschool etc.).