Home

Ballet voor volwassenen

Bij Balletschool Lisette bieden we balletlessen voor volwassenen op verschillende niveaus. Voor iemand die nog nooit een voet in een balletstudio gezet heeft, tot ballerina’s die niet kunnen wachten tot ze weer aan de barre staan. Er zijn velen die heel graag ballet voor de eerste keer willen proberen, maar er zijn ook velen die het lang geleden gedaan hebben en het weer op willen pakken. Wat je niveau ook is, het is altijd spannend om als volwassene voor het eerst weer de dansstudio in te gaan. Dat moment hebben we allemaal meegemaakt, dus wees niet verlegen, raap je moed bij elkaar en kom een gratis proefles doen.
Je zult zien hoe snel het dansvirus je te pakken heeft.

 

 • Niveau basic – beginners – beginners: Geschikt voor de absolute beginner. Perfecte les voor instromers die geen enkele ervaring hebben met ballet, of het lang geleden gedaan hebben en toch weer willen oppakken.
 • Niveau beginners – halfgevorderd: Geschikt voor diegenen met enige (vrij recente) ervaring. Of als je in je jeugd lange tijd ballet hebt gedaan, maar daarna een paar jaar niet.
  Daarnaast geschikt voor dansers die wel ervaring hebben, maar graag extra aandacht aan hun basistechniek willen schenken.
 • Niveau halfgevorderd – gevorderd: drie of meer jaar ervaring met ballet voor volwassenen. Je kent en beheerst de basistechniek en vocabulaire en je wil graag werken aan het perfectioneren hiervan.
 • Niveau gevorderd: voor deze les is veel ervaring nodig. Deelnemen aan deze les kan alleen met toestemming van de docent.
PROEFLES?

Docenten

Lesrooster

Dinsdag – 19:15-20:30

Dinsdag – 20:15-21:30

Vrijdag – 10:00-11:15  NIEUW!!

Vrijdag – 20:00-21:15 – VOL

Woensdag – 18:30-20:00 (incl Spitzen)

Lesgeld

Abonnement:

Betaling in één termijn: €8,10 per les.

Betaling in vier termijnen: €8,53 per les.

 

Rittenkaart: €10,00 per les.

 

Klik hier voor het volledige tarievenoverzicht.

Kledingvoorschrift

Om de lichaamshouding en het gebruik van spieren goed te kunnen controleren, wordt wijdvallende kleding afgeraden. Een balletpakje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden.

 • Dames: pakje model en kleur naar keuze
  Heren: pakje of shirt naar keuze
 • Dames: panty (kleur naar keuze)
  Heren: dansmaillot naar keuze
 • Dames/heren: Canvas balletschoenen

Warm up broeken, voile rokjes e.d. zijn toegestaan.